Vægge

Hos AngelLiving tilbyder vi forskellige løsninger til udsmykning af dine vægge. 

Er du til det helt enkle, har vi lækker miljøvenlig kvalitetsmaling fra Designers Guild.

Derudover har vi vifte af forskellige tapeter at vælge mellem, fra farverige blomster fra Designers Guild,

unikke mønstre fra Christian Lacroix til det helt klassiske fra engelske Morris & Co., og mange flere. 

Som noget nyt tilbyder vi nu også vægløsninger med det populære Novacolor, som er unikke vægstrukturer påført direkte på væggen.

 

Kig ind i butikken på Havnevej 6 i Hornbæk eller kontakt Abelone for et uforpligtende møde.

Abelone Aagaard: tel. 2332 0212 eller abelone@angelliving.dk

 

Læs om det og meget mere her.

 

 

Maling

 

Designers Guild miljøvenlig maling i 156 forbløffende farver fra 12 hvide nuancer til en mangfoldighed af bløde neutrale såvel som mere levende farver. Lavt VOC-indhold, hurtig tørring, pakket med pigmenter for en fantastisk dybde af mat dækning, som også er vaskbar og holdbar. Alle malinger er lige så praktiske og slidstærke som de er smukke.

 

Tapeter

 

Vi har et stort udvalg af almindeligt, næsten almindeligt og vidunderligt tekstureret tapeter og vægbeklædning. Vælg mellem et utal af farver - fra neutrale og naturaler af hver nuance til blødere nuancer af vasket farve og lysere. Velegnet til ethvert interiør, fra hjem til hoteller. Her bydes på et bredt udvalg af både nautrale og sprudlende farver - lidt til enhver smag. Fra blandt andet Morris & Co., Designers Guild, Christian Lacroix og mange flere. 

 

Novacolor

 

Italiensk marmorlook, irret kobber, beton eller blot en enkelt farve. Mulighederne er mange med Novacolors teknikker, hvor ikke to overflader er ens. Hos AngelLiving er vi stolte af at være certificerede i brugen af disse eksklusive produkter og kan derfor være med til at bringe denne unikke stil ind i netop dit hjem.