Tapet

Hos AngelLiving finder du skønne tapeter fra flere forskellige brands.

Større udvalg giver dig mulighed for at finde præcis det du søger.

Find lækre tapeter fra bl.a. Morris & co., Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren m.fl.

 

Designers Guild byder på et stort udvalg af almindeligt, næsten almindeligt og vidunderligt teksturerede tapeter og vægbeklædning. Fra gipseffekter til stenblanke overflader, fra matkrit til subtile glimmer og metalliske glans, er alle deres almindelige og teksturerede tapeter og vægbeklædning designet til at give dybde og interesse og skabe det perfekte kulisse for ethvert arrangement i ethvert rum. Stilfuld, moderne og yderst alsidig, deres glatte og teksturer virker helt i sig selv og koordinerer perfekt med alle deres mønster baggrunde. Vælg mellem et utal af farver - fra neutrale og naturaler af hver nuance til blødere nuancer af vasket farve og lysere accenter. Velegnet til ethvert interiør, fra hjem til hoteller. Her bydes på et bredt udvalg af både nautrale og sprudlende farver - lidt til enhver smag. 

 

Designeren William Moris begyndte i 1860erne  at designe tapet, der senere blev lavet i hånden af Jeffrey & Co. i London.

De særdeles spektakulære tapeter med komplekse bevægelser og rytmer, fanger symmetri og tilfældigheder i naturen.

Tapeterne produceres i England med særlige teknikker, så de minder om de gamle, håndlavede tapeter, tro mod Morris' designs. 

Et moderne twist tilføres af Morris & Co. til nogle af favoritterne. Nogle af Morris' tekstiler er blevet ført over til tapet.

 

Den franske modeskaber Christian Lacroix bringer sin unikke ekstravagance og ukuelig ånd til den vidunderlige verden af tapeter. Oplev vidunderlige mønstre og teksturer, der afgiver en erklæring og virkelig afspejler brandets fremadrettede excentricitet.

 

Det eksklusive Ralph Lauren tapet findes i mange afskygninger alt lige fra det minimalistisk stibede tapet i rolige farver, leopard mønster, til rødt blomstrede tapet. Derfor findes der virkelig meget Ralph Lauren tapet til hver en stilart.  Hans tapeter er af særdeles fin kvalitet og motiverne kan skabe en hyggelig atmosfære og give dit rum en helt ny og enestående karakter. 

 

I butikken har vi en stor del af udvalget - så kig forbi og se i alle vores mange tapetbøger og find det helt rigtige til dig!

 

For pris, vejledning og hjælp til opmåling kontakt Abelone.

Abelone Aagaard: tel. 2332 0212 eller abelone@angelliving.dk

 

 

 

 

 

 

 

SIDEN ER UNDER OPBYGNING - kom tilbage en anden dag og se flere spændende muligheder