Maling

Hos AngelLiving finder du den lækre miljøvenlige maling fra Designers Guild.

 

Designers Guild er synonymt med kvalitet og udvalget af perfekt maling er ingen undtagelse. Malingen er blandet og fremstillet i Storbritannien til krævende standarder, idet der kun anvendes superkvalitets ingredienser, der skaber en ren farve. Pakket med pigmenter, er hver nuance tilgængelig i en række miljøvenlige vandbaserede, slidstærke indvendige og udvendige overflader, der giver fremragende dækning og uigennemsigtighed.

 

Den perfekte matemulsion har en speciel, unik chalky finish, der resulterer i en fantastisk mat finish, men den er fuldt afvaskbar. Tilbyder fremragende dækkeevne, hæftning og flow, hvilket betyder at færre lag er nødvendige i forhold til anden premium maling. Den er ligeledes hurtigtørrende.

 

Malingen er miljøvenlig og vandbaseret og har lav eller meget lav i VOC værdi (flygtige organiske forbindelser, der bidrager til atmosfærisk forurening). VOC i maling er normalt opløsningsmidler, som fordampes efterhånden som malingen tørrer og frigiver således forurenende stoffer i miljøet. Vandbaseret maling er venligere for miljøet, og du kan således rense dine børster og andet udstyr simpelthen ved at bruge varmt sæbevand. Ingen brug for hårde kemikalier.

 

Malingen er afvaskbar og ekstremt holdbar, også den matte vægmaling. Malingspandene er lavet med over 50% genanvendt stål og kan genanvendes rengjorte efter brug.

 

Malingen fås i mange farver og til alle typer overflader, såsom væg, træ, gulv og mur. Læs mere om de forskellige typer maling og deres dækkeevne herunder.

 

Perfect Matt Emulsion - væg:

Ekstremt mat (2%), vaskbar og slidstærk til brug i hele hjemmet. Fremragende farvemætning.

1 liter dækker 15 kvm.

 

Perfect Eggshell - træ:

Lav glans (20%), miljøvenlig maling specielt velegnet til badeværelser, køkkener og områder med hårdt slid. Ideel til træværk og radiatorer.

1 liter dækker 14 kvm.

 

Perfect Floor paint - gulv:

Slidstærk maling til træ- eller betongulve med en subtil shine. Lav glans (23%) og flyder fint.

1 liter dækker 12 kvm.

 

Perfect Masonry paint - mur:

En slidstærk, vandtæt maling til murværk, der er egnet til udendørs brug på vægge, murværk og renovationer. Smuk dyb kalket finish.

Ekstrent mat (5%) med en holdbarhed på 15 år og svampe- og mug resistent. 

1 liter dækker 15 kvm.

 

I butikken har vi en stor del af udvalget - så kig forbi og se alle vores farveprøver og find det helt rigtige til dig!

 

For pris, vejledning og hjælp til opmåling kontakt Abelone.

Abelone Aagaard: tel. 2332 0212 eller abelone@angelliving.dk

 

Kom til siden med Designers Guild maling her.