Indretning

Indretning

Her hos AngelLiving elsker vi indretning og styling. Ikke så mærkeligt med en butik fyldt med lækkert interiør og mange års erfaring med visuelle opgaver. Vi løser opgaver til dit hjem, eller din virksomhed.

 

Vi tilbyder flere forskellige former for gardinløsninger. Alt bliver tilpasset efter mål og i højeste kvalitet. Vi samarbejder med nøje udvalgte leverandører fra ind- og udland. Mulighederne er mange - wave- & rynkegardiner, foldegardiner, persienner, plissé- & rullegardiner mm.

 

Vi syr selv puder i de lækreste kvalitetsmetervarer. Mulighederne er mange.. til sofaen, til sengen, til børneværelset, til terrassen. Ja, vi syr også puder i metervarer der tåler udendørs brug. Det er ligeledes muligt at bestille specialsyede hynder til dine møbler.

 

Mangler du en lampeskærm, men kan ikke lige finde præcis dén du ønsker? Vi laver lampeskærme i mange af forskellige modeller og størrelser. Udvælg blot metervaren i butikken, så sørger vi for resten. Her er det eksempelvis muligt at få en matchende lampeskærm til dine nye puder.

 

Derudover kan vi sørge for ompolstring af dine gamle møbler som trænger til nyt liv. I butikken har vi et hav af metervarer at vælge mellem, og vi rådgiver selvfølgelig også i forbindelse med farver, stil og kvalitet.

 

Er du træt af hvide vægge? Vi har masser af muligheder og ideer til at gøre dine vægge spændende, bl.a. med unikke tapeter i smukke mønstre, og farver. Skal væggene være simple med en enkel farve, kan vi matche din indretning med en miljøvenlig maling. Som noget nyt laver vi også spartlede overflader i forskellige strukturer.

 

Vi må ikke glemme gulvet. Her kan en robuste gulvmaling bruges, eller indretningen kan fuldendes med lækre gulvtæpper. 

 

Kig ind i butikken på Havnevej 6 i Hornbæk eller kontakt Abelone for et uforpligtende møde.

Abelone Aagaard: tel. 2332 0212 eller abelone@angelliving.dk

 

 

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar